Over Natuurplant

Natuurplant werd opgericht door twee ex-studenten met een grote passie voor huis- en kamerplanten. Dit was de aanleiding om Natuurplant uit de grond te stampen. Het idee voor het oprichten van Natuurplant is ontstaan tijdens de Corona epidemie. Heel wat mensen werkten thuis en zagen het belang om een gezellige plek te creëren.

De slagzin van Natuurplant ‘Bring Nature In Your Home’ past perfect bij het bedrijf. Iedere plantenliefhebber wilt zijn huis opfleuren met prachtige planten, zo brengen wij meer groen in huis. Dit neemt een tal van voordelen met zich mee zoals: luchtzuivering, minder stress, goed humeur, rust en gezelligheid. Onze missie is om verse planten van de kweker in huis te halen. Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Van een prachtige plant wordt iedereen vrolijk, toch? Dit allemaal snel en gratis aan huis geleverd.

Deze kweker levert hoogwaardige planten die passen binnen elk decor. Daarnaast kiest Natuurplant vooral trendy planten uit die momenteel in de mode zijn en waar weinig onderhoud voor nodig is. Natuurplant geeft namelijk graag ondersteuning en probeert mensen wat bij te leren over het onderhouden en verzorgen van planten via onze informatieve blogs.

Wil jij ook graag mooie, groene kamerplanten in je woning? Neem dan alvast snel een kijkje op onze website. Hier kan je makkelijk en snel een leuke plant uitkiezen die dan bij jou aan huis bezorgd wordt. Uw plant is onze zorg!

Bring Nature In Your Home heart

Liefs,
Natuurplant


 
Bring Nature In Your Home

Bring Nature In Your Home

Spread the Love ❤️ of Plants

Volg ons op: