"San Francisco" - Schefflera Arboricola Compacta

"San Francisco" - Schefflera Arboricola Compacta

Zet eens een hele rij van deze bomen in je huis. Weer eens wat anders als 'roomdivider'

€ 74,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
De Vingerboom komt uit Taiwan. Daar wordt hij ook wel de 'dwerg parapluboom' genoemd, vanwege de vorm van het blad. Als de plant het goed doet, dan maakt hij spannen gevormde luchtwortels. Van nature zuivert de plant de lucht in zijn omgeving. Houd hem warm, maar niet té; hij gedijt prima in je slaapkamer. De Compacta is het kleintje in de familie.

Potgrootte: 27
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 100
Specificaties: vingerboom; schefflera; arboricola; pot 27 cm; hoogte 100 cm; groene planten; binnen of 's zomers buiten
Verzorgingstips: De Schefflera is een makkelijke huisplant, hij kan er tegen wanneer hij een tijdje alleen gelaten wordt. De beste temperatuur is rond de 16-18 C, nooit kouder dan 12 C. 's Zomers kan hij naar buiten. Houdt de grond vochtig, maar niet nat. Om de vorm van de plant te behouden kun je hem snoeien
Over de teler: Stap bij de kassen van kwekerij Fachjan in Honselsersdijk binnen en je zou zomaar kunnen denken dat je in de jungle staat. De kassen staan vol met tropische en subtropische planten. Van klein tot zéér groot. Fachjan levert het groen voor vele architecten en landscapers . . en ook voor u in huis. Fachjan staat onder leiding van Paul, de derde generatie, en is al die tijd al gespecialiseerd in grote tropische en subtropische planten.
Bring Nature In Your Home

Bring Nature In Your Home

Spread the Love ❤️ of Plants

Volg ons op: