"Boston" - Musa Dwarf Cavendish

"Boston" - Musa Dwarf Cavendish

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis.

€ 32,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Bananen groeien niet aan bomen, maar aan planten. De 'stam' bestaat eigenlijk uit een openeenstapeling van bladresten. Die grote bladeren maken dat de plant snel een tropische indruk geven aan je interieur. Om eetbare vruchten te krijgen moet je de bloemen wel zien te bevruchten.

Potgrootte: 24
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 75
Specificaties: bananenplant; Musa Dwarf cavendish ; pot 27 cm; hoogte 80 cm; lichte plek in huis; wekelijks water
Verzorgingstips: De bananenplant moet je lekker warm houden, in ieder geval nooit kouder dan een graad of 12C. Zorg dat de aarde altijd vochtig is. Het blad van de bananenplant is kwetsbaar voor knakken en scheuren. De plant mag op een lichte plek, maar niet direct in de zon.
Over de teler: Aan de Zuid-Hollandse kant van de Amstel in Nieuwveen staat een kwekerij met opvallend hoge kassen: hier kweekt men tropische planten tot een meter of zes hoog. Die hele grote planten vindt u - in allerlei vormen - terug in winkelcentra en kantoren. Voor thuis heeft De Amstel ook een heel assortiment, waarvan de Olifantspoot er slechts één is. 'De Amstel' is een echt familiebedrijf. Begonnen in 1969 door vader Huub van Diemen. Inmiddels zwaait de tweede generatie de scepter over 5,5 hectare op twee locaties en twintig medewerkers.
Bring Nature In Your Home

Bring Nature In Your Home

Spread the Love ❤️ of Plants

Volg ons op: