"Milaan" - Koffie Plant

"Milaan" - Koffie Plant

Een echte koffieplant!

€ 18,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Een echte koffieplant! Oorspronkelijk komen koffieplanten uit zuidelijk Afrika en tropisch Azië, maar tegenwoordig komt de plant voor in de hele wereld en specifiek warmere gebieden. De Arabica is de meestgebruikte plant voor koffiebonen: zo’n 75-80%. Na het derde jaar gaat de plant bloeien. Uit de bloemen ontstaan rode bessen, waarin twee zaden groeien: de koffiebonen. Verwacht overigens niet dat je thuis koffie kunt gaan oogsten: deze plant is vooral leuk om naar te kijken. Tip: zet de plant in een oude koffiemok!

Potgrootte: 12
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 25
Specificaties: Coffea Arabica; Pot 12cm; Hoogte incl. pot 25cm; Gedeeltelijke schaduw
Verzorgingstips: Zet de plant op een lichte plek. Direct zonlicht kan, maar niet direct na aanschaf: zet de plant steeds iets dichter naar het raam toe. Houdt de grond licht vochtig; laat de grond niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Geef de Coffea maandelijks een beetje voeding.
Over de teler: Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Een Fair Flora plant is een eerlijke en duurzame plant. De milieu-impact is berekend en wordt actief verbeterd. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd en is de kwekerij actief bezig met MVO. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product, zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Daarnaast gaat van elk verkocht product een deel naar een van de goede doelen van Fair Flora. VDE Plant is een echt familiebedrijf, geleid door broer en zus Karin en Edwin van der Eijk, de derde generatie, samen met partner Hein Visser. In de moderne kwekerij worden op milieuvriendelijke wijze de mooiste kamerplanten gekweekt. We vinden het belangrijk met respect met onze omgeving om te gaan en het milieu niet te belasten. We gebruiken niet meer energie en grondstoffen dan strikt noodzakelijk.
Bring Nature In Your Home

Bring Nature In Your Home

Spread the Love ❤️ of Plants

Volg ons op: