"Napels" - Dracaena Marginata

"Napels" - Dracaena Marginata

Extreem makkelijk te verzorgen én luchtzuiverend!

€ 18,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Geef snel een tropisch tintje aan je interieur met deze luchtzuiverende en makkelijk te verzorgen dracaena. De Dracaena marginata Magenta heeft mooie donkere bladeren met een lichte donkerrode gloed. Deze plant heeft one stam in een pot van 11cm diameter. 

Potgrootte: 11
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 45
Specificaties: Dracaena marginata Magenta; Pot 11cm; Hoogte incl. pot 45cm; Halfschaduw; Luchtzuiverend
Verzorgingstips: Zet de plant niet op een plek waar hij vol in de zon staat. Een dracaena heeft niet veel licht nodig. Ook water heeft hij niet veel nodig. Geef water op het moment dat de grond droog is geworden. Wees heel zuinig met voeding: iets minder dan op een flesje plantenvoeding staat. In de herfst en winter is de plant in rust: geef dan geen voeding! De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken.
Over de teler: Jaré en Johan Reijm zijn de derde generatie Reijms die aan het hoofd staan van de kwekerij. Naast miljoenen gerbera's maken zij met hun 60 medewerkers vooral dracaena's. Met diverse keurmerken op zak proberen zij zo 'groen' mogelijk te zijn. Zo maken zij in hun kassen gebruik van alle richtlijnen van 'Het nieuwe telen': energiezuinig met een optimale opbrengst. Om de ecologisch footprint van het bedrijf meetbaar én beheersbaar te maken laat de kwekerij zich meten door het keurmerk 'Benefits of Nature'.
Bring Nature In Your Home

Bring Nature In Your Home

Spread the Love ❤️ of Plants

Volg ons op: