"Madrid" - Asplenium Parvati

"Madrid" - Asplenium Parvati

Asplenium Parvati, of ook wel de streepvaren genoemd, is een prachtige varen met fijn gelobte bladeren.

€ 25,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
"Een mooie varen met fijn gelobte bladeren. Donkergroene bladeren die een beetje glimmen. Net als de meeste varens heeft ook deze Asplenuim ook veel water nodig om de grond vochtig te houden. Maar zorg er voor dat er geen water onder in de pot blijft zitten, dan worden de wortels aangetast. Deze varen is ook prima geschikt voor de badkamer, je zult zien dat hij het prima naar zijn zin zou hebben als de luchtvochtigheid af en toe flink hoog is.

Potgrootte: 17
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 40
Specificaties: Zorg dat deze plant ten alle tijden lichtvochtig is. Deze varen houdt ervan om in de schaduw te staan of halfschaduw. Geef deze varen alleen in de zomer en lente periode voeding. Knip verkleurde bladeren weg, zo blijft hij gezond.
Over de teler: Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.
Bring Nature In Your Home

Bring Nature In Your Home

Spread the Love ❤️ of Plants

Volg ons op: