"Arizona" - Calathea Rufibarba

"Arizona" - Calathea Rufibarba

Veeleisende plant, maar als je groene vingers hebt geeft hij je heel veel schoonheid terug.

€ 26,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
De Calathea met de leukste naam: rufibarba betekent harige veren. Met die leuke, lange gegolfde bladeren zijn ze ooit in het wild van Zuid-Amerika gevonden, en dus zo benoemd. Het blad is licht- tot grijsgroen aan de bovenzijde en dieprood aan de onderkant. In huis moet u goed voor hem zorgen.

Potgrootte: 12
Aantal per bestelling: 3
Hoogte: 32
Specificaties: ; calathea rufibarba; pot 12 cm; hoogte 32 cm; warme plek in de schaduw
Verzorgingstips: De calathea's groeien in de natuur in het regenwoud en in Nederland het liefst in de kas. Houd ze in vrij vochtige, maar niet kleddernatte, grond. Ze houden van warmte en van schaduw of halfschaduw. Ze doen het het beste in een kamerkasje. Let er bij het sproeien op dat u kalkvrij water gebruikt.
Over de teler: Kwekerij J. de Groot bestaat sinds 1963 en je kunt wel zeggen dat zij goed met hun tijd zijn meegegaan. Zo voeren robots de verplaatsing van kweektafels en de sortering van planten uit. Ook op het gebied van verkoop zijn ze innovatief: samen met De Efteling bedachten ze 'De Sprookjesboom', een populaire hit in de bloemenwinkel. De energie die nodig is voor de kassen maakt het bedrijf zelf. En daarvan gebruikt de kwekerij niet alleen de warmt, ook de CO2 gaat de kas in voor de groei van de planten. De reststroom leveren zij aan 1.750 huishoudens in de buurt!
Bring Nature In Your Home

Bring Nature In Your Home

Spread the Love ❤️ of Plants

Volg ons op: